Fotograf Siri Sverdrup  | Stavanger
Nyfødtfotografering
Nyfødt baby stavanger

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering

Hei!

Gratulerer så mye som kommende eller nybakte foreldre! 


Å dokumentere den første tiden i et nytt liv er helt uvurderlig. Tiden går så fort, og plutselig er barnet blitt en måned gammel, og har helt andre trekk enn når de er nyfødte.


På denne siden finner du informasjon om nyfødtfotografering. Ta gjerne kontakt i skjemaet nederst på siden om du har spørsmål eller ønsker å sette av tid til fotografering.

nyfødt jente i gammelrosa
sovende nyfødt jente
nyfødt baby fot og tær
nærbilde nyfødt baby
nyfødt jente med rosa blomsterkrans
nyfødt jente med gult tema


I korte trekk foregår det slik:

-Du tar kontakt og bestiller time. Kontakt meg gjerne før babyen er født, da kan jeg garantere at jeg får ledig tid til dere. Er dere sent ute, ta alikevel kontakt, så ser vi om vi finner ledig tid.


-Nyfødtfotografering starter som regel kl 10 på avtalt dag og kan ta opp til 3 timer. Dette avhenger av babyen og hvor lang tid den bruker på å falle til ro/trenger bleieskift/trenger amming eller flaske. 


-ca en uke etter fotograferingen får du tilsendt en link til galleriet ditt for gjennomsyn av bildene


-ca 2 uker etter fotograferingen kommer dere på bestillingstime i mitt studio for gjennomgang av bildene, samt utvelgelse av hva dere ønsker å kjøpe.


-Bildene dere har kjøpt blir fakturert og kan hentes i studio etter 2-4 uker.


nyfødt baby i rosa kjole
Nyfødt gutt i brunt

Jeg har alt man trenger til fotograferingen i studioet mitt. 

Ønsker du å ha med noe spesielt på bildene er det helt i orden. Gi meg beskjed på forhånd, så fletter vi det inn i bildene. 


Det er lurt å tenke over hvilken farge dere ønsker som tema i bildene. Jeg prøver å ha en rød tråd gjennom bildene, slik at de fint kan henge sammen på veggen eller fremstilles i album i etterkant. 


Kle babyen i løse klær når dere kommer, gjerne en pysjamas med glidelås, og noen gode strømper. Da er det enkelt for meg å gå rett i gang med fotograferingen om babyen sovner i bilen på vei til studio, uten at det er merker i huden etter klær som har strammet.

nyfødt gutt som smiler stavanger

Studio er godt og varmt når dere kommer slik at babyen ikke skal fryse under fotograferingen. 


Det er lurt å ha med en tutt, selv om den lille ikke har startet med det enda. Den hjelper babyen å sovne uten å måtte ligge på brystet til mor. 


Prøv så langt det lar seg gjøre å holde barnet våkent i tiden før fotograferingen. Vent gjerne også med å mate til dere er kommet i studio. 

 

nyfødt gutt i brunt tema
nybakt familie søsken
nybakt familie komplett

Ønsker dere å ha noen bilder sammen med babyen gjør jeg gjerne det! 

Dette er noe jeg anbefaler på det varmeste. Selv om du ikke føler deg helt fresh og fin etter fødsel, er kjærligheten i disse bildene noe helt eget å se tilbake på i etterkant. Både for foreldre og barn.

nybakt far og sønn
nybakt mamma
stolte foreldre med nyfødt gutt
nyfødt baby sover søtt med babyteppe

Fotografering koster

1800,-*/2000,-


Prisen inkluderer:

-ca 3 timer fotografering i studio

-Anledning til å skifte antrekk

-Online bildegalleri med vannmerke for gjennomsyn av bildene

-Bestillingstime


*Prisen gjelder dersom jeg får bruke bildene i egen markedsføring/sosiale medier/konkurranser


Fotograferingen skal betales i sin helhet etter endt fotografering. Jeg foretrekker at dere betaler med kort, altså visa el.


Bilder og produkter er ikke inkludert i fotograferingen. Du bestiller det du ønsker i etterkant på bestillingstime.

BESTILLINGSTIME

En bestillingstime er med i prisen når du betaler for fotografering. Den settes opp en til to uker etter fotograferingen. Her går vi gjennom bildene dine fra fotograferingen og ser på hvordan du ønsker å presentere bildene i ditt hjem.


Det kan være lurt å være litt forberedt når du kommer.

Ønsker du bilder til vegg, lønner det seg å måle opp hvor stor plass du har til rådelighet på veggen. Du kan også ta et bilde av stuen eller stedet hvor du skal ha bildet plassert og ta det med til timen. Sammen finner vi den perfekte løsningen.


Ønsker besteforeldre også et bilde? Husk å spørre dem på forhånd!


Jeg anbefaler dere med små barn skaffer barnevakt slik at dere kan få bestemme dere i fred og ro.


Jeg benytter meg kun av norske produsenter, og

produktene er håndlaget og produsert i Norge!PS: Visste du at hos meg får du alle bilder som bestilles som produkt i en egen app? Disse bildene fungerer utmerket til digital bruk, og deling med familie og venner.

Kontakt meg her: 

 
 
 
 
 
 
 
Ja, Jeg samtykker