Fotograf Siri Sverdrup  | Stavanger
Priser

Priser 2024

Trykk på bildene under for å se priser i de forskjellige kategoriene.

Priser

Når du bestiller fotografering hos meg, betales fotograferingen i sin helhet etter endt fotografering.

Ca 1-2 uker etter fotograferingen kommer dere til studioet mitt for en bestillingstime hvor vi går gjennom bildene og velger ut det dere ønsker å bestille. 


Ved bryllupsfotografering får dere tilsendt lavoppløselige filer via nett, samt en filmsnutt med de beste bildene fra dagen. Minnepenn med de høyoppløselige filene som er inkludert ved bryllupsfotografering, får dere når dere kommer på bestillingstime i studio. 

Ta kontakt om du lurer på noe:

 
 
 
 
 
 
 
Ja, Jeg samtykker
 
 

BESTILLINGSTIME

En bestillingstime er med i prisen når du betaler for fotografering. Den settes opp en til to uker etter fotograferingen. Her går vi gjennom bildene dine fra fotograferingen og ser på hvordan du ønsker å presentere bildene i ditt hjem.


Det kan være lurt å være litt forberedt når du kommer.

Ønsker du bilder til vegg, lønner det seg å måle opp hvor stor plass du har til rådelighet på veggen. Du kan også ta et bilde av stuen eller stedet hvor du skal ha bildet plassert og ta det med til timen. Sammen finner vi den perfekte løsningen.


Ønsker besteforeldre også et bilde? Husk å spørre dem på forhånd!


Jeg anbefaler dere med små barn skaffer barnevakt slik at dere kan få bestemme dere i fred og ro.


Jeg benytter meg kun av norske produsenter, og

produktene er håndlaget og produsert i Norge!PS: Visste du at hos meg får du alle bilder som bestilles som produkt i en egen app? Disse bildene fungerer utmerket til digital bruk, og deling med familie og venner.